Organisatie Platform Bruggen

CROW en de Nederlandse Bruggenstichting faciliteren Platform Bruggen

Platform Bruggen wordt ondersteund door kennisplatform CROW en de Nederlandse Bruggenstichting.


Nederlandse Bruggenstichting: netwerk en expertise

De Nederlandse Bruggenstichting heeft een goed netwerk en inhoudelijke expertise. Zij richt zich op de beroepspraktijk (opdrachtgevers, opdrachtnemers, ingenieursbureaus en leveranciers) en andere belanghebbenden (kennisinstituten) op het gebied van het ontwerpen, bouwen en onderhouden van bruggen.

CROW deelt en ontsluit praktische kennis

CROW speelt als onafhankelijke stichting een actieve rol in het delen en ontsluiten van praktische kennis op het terrein van civiele kunstwerken.


CROW verbindt

Ook is CROW ervaren in het ontwikkelen en faciliteren van online community's. De kennisorganisatie heeft een faciliterende rol in onder meer het Infra-Innovatie Netwerk, het platform Binnenstedelijke Kademuren en het Platform Voegovergangen en Opleggingen (meer informatie). Naast de direct aan infra gerelateerde onderwerpen verbindt CROW professionals ook op aanverwante thema's zoals assetmanagement.


Handen ineen slaan leidt tot meer resultaat

Door de handen ineen te slaan kunnen we naast onze kerntaken ook indirecte activiteiten uitvoeren. Zo willen we de belangstelling voor het vakgebied vergroten onder scholieren en studenten. Om daarmee een bijdrage te leveren aan de komst van goed opgeleid personeel op de arbeidsmarkt. 

Terug naar hoofdpagina Platform Bruggen

©2020 All rights reserved Privacy verklaring -
Cookie verklaring -
Disclaimer -
Voorwaarden -
Beheer door
Scroll naar boven