CROW Infradagen - duurzaam toekomstbestendige infra

Het doel van de CROW Infradagen is gezamenlijk de Nederlandse infra duurzaam toekomstbestendig te maken. Doe jij mee?

We wisselen als deskundigen van wegbeheerders, aannemerij, advies- en ingenieursbureaus en kennisinstellingen inhoudelijke kennis uit. Ook delen we ervaringen en ideeën. Uiteraard doen we dat mede met nieuwe, waardevolle contacten met professionals uit het vak.

Houd jij je als professional direct of indirect bezig met de ondergrondse of bovengrondse infra in Nederland? Dan zijn de CROW Infradagen hét inhoudelijke kennis event voor jou. 


Online editie 2020 'Denken in mogelijkheden'

De CROW Infradagen van 2020 staan in het teken van ‘denken in mogelijkheden’. In 2020 hebben we de fysieke bijeenkomst in juni verplaatst naar een reeks online webinars. Inmiddels weten we allemaal waarom. Wil jij deelnemen? Schrijf je dan hier in voor de online editie van 2020
 

Sluit je aan en doe mee

De CROW Infradagen 2020 vinden deels plaats in een besloten groep voor deelnemers die zich aangemeld hebben via CROW. Sluit je aan bij de groep en verbind je met je vakgenoten. Gebruik jouw denkkracht, ervaring, ideeën, dromen én kracht om de Nederlandse infra duurzaam toekomstbestendig te maken.
 
©2020 All rights reserved Privacy verklaring -
Cookie verklaring -
Disclaimer -
Voorwaarden -
Beheer door
Scroll naar boven