CROW Infradagen - duurzaam toekomstbestendige infra

Het doel van de CROW Infradagen is gezamenlijk de Nederlandse infra duurzaam toekomstbestendig te maken. Dat doen we door inhoudelijke kennisuitwisseling tussen deskundigen van wegbeheerders, aannemerij, advies- en ingenieursbureaus en kennisinstellingen. En ook door het delen van ervaringen, ideeën en het leggen van nieuwe waardevolle contacten met professionals uit het vak.

De CROW Infradagen zijn er voor een netwerk van professionals die zich direct of indirect bezighouden met de ondergrondse of bovengrondse infra in Nederland. Tweejaarlijks komen infra-deskundingen bijeen om de nieuwste inzichten en kennis te delen en met elkaar samen te werken.


Online editie 2020 'Denken in mogelijkheden'

De CROW Infradagen van 2020 staan in het teken van ‘denken in mogelijkheden’. In 2020 hebben we de fysieke bijeenkomst in juni verplaatst naar een reeks online webinars. Inmiddels weten we allemaal waarom. Wil jij deelnemen? Schrijf je dan hier in voor de online editie van 2020
 

Sluit je aan en doe mee

De CROW Infradagen 2020 vinden deels plaats in een besloten groep voor deelnemers die zich aangemeld hebben via CROW. Sluit je aan bij de groep en verbind je met je vakgenoten. Gebruik jouw denkkracht, ervaring, ideeën, dromen én kracht om de Nederlandse infra duurzaam toekomstbestendig te maken.
 
©2020 All rights reserved Privacy statement -
Cookie statement -
Disclaimer -
Voorwaarden -
Beheer door
Scroll naar boven