Over Innovatie in de Infra

De community Innovatie in de Infra verbindt professionals in de Nederlandse infra-sector.

Welkom in de community Innovatie in de Infra. Online delen we vakkennis, gaan met we elkaar in gesprek en  nodigen we elkaar uit voor bijeenkomsten. We maken daarmee zichtbaar wat we doen en benutten elkaars kennis en netwerk. Met als doel vakgenoten te inspireren tot innovatie in de infra.

Waarom innovatie?

Veel van de bestaande infra-netwerken en infra-platformen die CROW faciliteert hebben een gemeenschappelijke deler: ze werken aan vernieuwing, versnelling of opschaling. Innovatie speelt daarbij een grote rol. Een online verzamelplek die de kracht en kennis van de verschillende netwerken, platformen en andere initiatieven bundelt, biedt kansen voor synergie. En voor onverwachte ontmoetingen die leiden tot onverwachte, nieuwe 'wegen'. Zodat we de opgaven waar we voor staan, samen naar ons beste kunnen oppakken.

Wat kan ik hier doen?

Als je bent ingelogd (en aangemeld), kondig je eenvoudig je eigen bijeenkomsten aan, plaats je nieuws en deel je good practices bij Agenda & Inspiratie. Wil je een vraag stellen aan alle infra-professionals? Een oproep doen, een situatie schetsen, advies vragen, et cetera? Dat doe je door een 'nieuwe discussie' te starten bij In gesprek.

Lees je iets waar je op wilt reageren of heb je een vraag?

Zowel bij In gesprek als bij Agenda & Inspiratie heb je de mogelijkheid een reactie te plaatsen. Dus doen! Wil je in contact komen met de moderator van CROW? Mail dan naar infra.innovatie@crow.nl

Alle infra-professionals verzamelen!

Infra-professionals die zich aanmelden en inloggen op Innovatie in de Infra vind je terug bij Professionals. Je ziet jezelf daar dus ook terug. Zo is je netwerk in kaart en breidt het zich vanzelf uit met voor jou relevante contacten. Pas je profiel aan en laat zo zien wat jouw expertise, inbreng of motivatie is.

Community = netwerk van netwerken

Onderdeel van de community Innovatie in de Infra zijn de platformen en netwerken die CROW nu al steunt, zoals Platform Binnenstedelijke Kademuren (BiKa), Platform Bruggen, Infra-Innovatie Netwerk en de CROW Infradagen.

  • Meer over deze platformen en netwerken vind je bij Netwerk.
  • Een aantal netwerken komt en werkt online samen in Groepen. Doe je mee? Meld je eenvoudig aan op de groepspagina (na inloggen). Als een groep besloten is, zal de groepsmoderator je eerst toegang moeten geven voordat je deelt kunt nemen. Hiervan ontvang je bericht.
  • Bijeenkomsten georganiseerd door CROW en door andere communityleden vind je bij Agenda & Inspiratie
©2020 All rights reserved Privacy verklaring -
Cookie verklaring -
Disclaimer -
Voorwaarden -
Beheer door
Scroll naar boven