Home - 01. CROW Infradagen - Hoogwaardig hergebruik van steenslag in deklagen

Welkom in de besloten groep van het webinar 'Hoogwaardig hergebruik van steenslag in deklagen'. Heb jij je al ingeschreven voor dit webinar? Inschrijven doe je hier.

Als groepslid heb je voor, tijdens en na het webinar toegang tot:
  • De complete papers (bij documenten).
  • Gesprekken met de auteurs en andere deelnemers in het forum.
  • Profielen van auteurs en andere deelnemers (bij leden).
  • De terugkijk-link ná het webinar (deze plaatsen we in het forum).
Zo word je lid van deze groep
  1. Log eerst in met jouw CROW-account (via de button rechts).
  2. Na inloggen kun je via dezelfde button lid worden van de groep.
  3. Een groepsbeheerder neemt je lidmaatschapsverzoek in behandeling. Je ontvangt binnen maximaal 2 werkdagen (en waarschijnlijk veel sneller) een e-mail waarin we bevestigen of je toegang krijgt tot de groep. Dit doen we uitsluitend als je je ingeschreven hebt voor het betreffende webinar.
Programma webinar 'Hoogwaardig hergebruik van steenslag in deklagen'

Om aan de wens van Rijkswaterstaat – om in 2030 circulair te werken – te kunnen voldoen is het van belang dat de spelregels rondom stroefheid van asfaltdeklagen en granulaat worden aangepast. Daarom staat in dit webinar het hoogwaardig hergebruik van steenslag in deklagen centraal.

Inge van Vilsteren en Paul Kuijper (RWS) gaan in op de huidige PSV-eis, wat er in Europa gaande is waardoor de waarde rondom stroefheid in het geding komt en welke tests er gedaan worden rondom innovatieve asfaltmengsels met gerecyclede steenslag. Tot slot gaan Paul en Inge graag met je in gesprek hoe de spelregels er in de toekomst uit zouden kunnen zien.

Mis jij het 'klassieke karakter' van de CROW Infradagen? 
Twee dagen op Papendal. Met interessante en bovenal ook leuke gesprekken met vakgenoten. Onder het genot van een hapje en een drankje. Online kunnen we dat moeilijk evenaren. Maar we doen wat we kunnen! Zo hebben we een soort plenaire zaal ingericht: de open groep. Word lid van de open groep en laat zien dat je er ook deze editie (weer) bij bent!

Samen maken we de Nederlandse infra duurzaam toekomstbestendig! 
Met inhoudelijke kennisuitwisseling tussen deskundigen van wegbeheerders, aannemerij, advies- en ingenieursbureaus en kennisinstellingen. En ook door het delen van ervaringen, ideeën en het leggen van nieuwe waardevolle contacten met professionals uit het vak.

Deze besloten groep is in eerste instantie exclusief bestemd voor betalende deelnemers aan de CROW Infradagen 2020
We creëren content in deze groep om deze uiteindelijk voor een breder publiek beschikbaar te maken. Deze groep stellen we daarom ná de CROW Infradagen open voor alle communityleden van de community Innovatie in de Infra. Zo creëren we samen impact met waardevolle kennis. Je draagt bij aan deze waardecreatie door het initiatief financieel te ondersteunen met je inschrijving voor het webinar. 

©2020 All rights reserved Privacy verklaring -
Cookie verklaring -
Disclaimer -
Voorwaarden -
Beheer door
Scroll naar boven