Home - Infra-Innovatie Netwerk

Het Infra-Innovatie Netwerk (IIN) is het netwerk voor innovaties in de Nederlandse gww-/infrasector. Ben jij een innovator of werk je aan opgaven die om innovatieve oplossingen vragen? Sluit je aan.
 

Als lid van deze groep kun je in gesprek met vakgenoten die zich (net als jij?) echte innovatoren voelen. Binnen deze subcommunity tref je elkaar om innovaties in de infra/gww-sector mede mogelijk te maken. Het is dé plek om elkaar doorlopend te bevragen, te stimuleren en te helpen bij infra-innovaties; van idee tot realisatie.

Meld je aan en word lid van deze groep
Om lid te worden van deze groep log je eerst in met jouw CROW-account én een gratis abonnement op de community Innovatie in de Infra.

  • Voor aanmelden start hier (bij eerste bezoek)
  • Voor inloggen klik op de oranje button rechts boven
  • Na inloggen word je lid van de groep via dezelfde oranje button rechts boven

Ontvang de uitnodigingen voor events en bijeenkomsten
Op onze netwerkevents en rondetafelbijeenkomsten ontmoeten en inspireren innovatoren uit het hele land elkaar. Abonneer je op de IIN-nieuwsbrief zodat wij je uit kunnen nodigen voor events en bijeenkomsten.

Wil je meer weten over het Infra-Innovatie Netwerk? Kijk dan hier

Deze groep wordt beheerd door Isa Bais, Reinier Trommel . Wilt u een bestand of discussie bewerken of verwijderen? Neem dan contact op met de beheerder. Ook voor overige vragen en opmerkingen kunt u bij hem/haar terecht.

©2020 All rights reserved Privacy verklaring -
Cookie verklaring -
Disclaimer -
Voorwaarden -
Beheer door
Scroll naar boven