Met CROW Academie word jij een expert

01-09-2021

Samen maken we Nederland veiliger. Dat is waar CROW voor staat.

468x60_CROW_Academy_Expert.jpg
Om Nederland goed ingericht te houden, is continu onderhoud en verbetering nodig. Daarom hebben wij de afgelopen maanden hard gewerkt aan ons cursusportfolio voor al die vakspecialisten, zoals jij. Met trots presenteren wij onze cursussen, opleidingen, evenementen en bijeenkomsten vanaf heden onder de naam ’CROW Academie’.

Bij deze naam hoort een ambitie. We willen je nóg persoonlijker van relevante kennis voorzien, of het nu gaat om een cursus op locatie, een online bijeenkomst of incompany. En daarnaast heeft CROW voor iedere expert een leervorm en een persoonlijk ontwikkelpad.

Wat heeft CROW Academie jou te bieden?

Als opleider is het ons doel om er voor te zorgen dat jij de expert wordt en kunt blijven in jouw vakgebied. Dankzij onze jarenlange ervaring, op allerlei beleidsterreinen, werken wij samen met de meest bevlogen collega’s en experts uit het veld. Docenten die jou inspireren en helpen om je verder te kunnen ontwikkelen. Samen werken wij iedere dag aan vernieuwende kennisontwikkeling met als doel om Nederland iedere dag een stukje mooier en veiliger maken. Heb jij ook de ambitie om je te blijven ontwikkelen en wil je expert worden in je vakgebied? Dan hebben we een cursusaanbod voor je dat je persoonlijk helpt om jouw doelstellingen te bereiken.

Hoe ziet een persoonlijk kennisaanbod er voor jou uit?

Onze trainingen, cursussen en opleidingen zijn altijd up-to-date. CROW zet de beste praktijk docenten in en er is ruimte voor jouw eigen situatie en werkomgeving. Daarnaast organiseren wij bijeenkomsten en vakspecialistische evenementen waar wij de laatste trends en ontwikkelingen delen. We bieden je hiermee een plek waar vakgenoten elkaar kunnen inspireren en van elkaar kunnen leren.

Kies nu welke leervorm het beste bij jou en jouw organisatie past

Er is bij CROW Academie altijd een leervorm beschikbaar die bij jouw persoonlijke situatie en je organisatie past. Je kunt hierbij denken aan online of offline cursussen, e-learnings, een combinatie van online en offline of cursussen bij jou op locatie. Jij kiest en wij ondersteunen je om de expert te worden.
 

Wil je meer weten over CROW Academie?
 
©2020 All rights reserved Privacy verklaring -
Cookie verklaring -
Disclaimer -
Voorwaarden -
Beheer door
Scroll naar boven